Eslem İnci

İnci Set Takımları

İnci Set Takımları

İnci Set Takımları, her kadının hayallerini süsleyen eşsiz, zarif ve şık aksesuarlardır. İster özel günlerde isterse günlük kombinlerinizde tercih edebilirsiniz.

Eski çağlardan beri her kadının en çok beğendiği ve tercih ettiği aksesuarların başında gelmektedir. Mücevher kutunuzun en değerlisi olan inci set takımları sayesinde kombinlerinizi göz alıcı ve estetik bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

İnci Set Takımları ve Modelleri

İnci set takımları ve modelleri farklılık gösterebilmektedir. İnci set takımları arasında en çok tercih edilenler inci kolyelerdir. Bunun yanı sıra son zamanlarda inci küpeler ve bilekliklerde oldukça popüler olmuş durumdadır.

Eslem İnci markası sayesinde birbirinden güzel ve kaliteli inci set takımlarına ulaşabilirsiniz. Markamız sizler için birden farklı set sunmaktadır. İnci set takımlarımız genel olarak ikili veya üçlü olarak farklılık gösterir. Üçlü inci set takımlarımız arasında kolye, küpe ve bileklik modelleri yer almaktadır.

İkili inci set takımları da en çok tercih edilenler arasındadır. Genel olarak kolye ve küpe ikili inci set veya kolye ve bileklik inci set olarak değişir. Her kadının mücevher kutusunda bulunması gereken en değerli takılardan olan inciler, sizlere muhteşem bir güzellik sağlayacaktır.

Sıra inci kolyeler, doğuran inci kolyeler, barok inci kolyeler en çok tercih edilen inci set takımlarındaki kolye modelleridir. Bunun yanı sıra sade ve klasik modeller de tercih edilmektedir.

İnci set takımları aynı zamanda en güzel hediye seçeneklerinden biridir. Özellikle gelinler için sıklıkla tercih edilen hediye modellerinden biri olarak yer alır. Sevdikleriniz için inci set takımları modellerini hediye edebilirsiniz.

İnci Set Takımları ve Fiyatları

İnci set takımları ve modelleri farklılık gösterdiği için fiyatları da farklılık göstermektedir. İnci set takımları, üçlü veya ikili olarak satıldığı için fiyatları da değişebilir. Bütçenize ve zevkinize uygun olarak en doğru inci set takımı modelini internet sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Eslem İnci internet sitemiz üzerinden inci set takımları modellerine ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Markamız, müşterilerimize hem kaliteli hem de uygun fiyatlı inci takı seti sunmayı hedeflemektedir.